Ildvitnet

Ildvitnet - Lars Kepler | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Kepler
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Ildvitnet.pdf
ISBN
2647634493252

BESKRIVELSE

Et uhyggelig mord skjer på en institusjon for «vanskelige» tenåringsjenter. Ingen har sett noe. Ingen vil fortelle noe. Sporene fører Joonna Linna i retning av Vicky, som forsvant samme natt som mordet. Samtidig ringer det spiritistiske mediet Flora Hansen til politiet. Først vil hun ha penger for å snakke, snart ber hun dem bare desperat om å lytte. Dette er den tredje krimromanen til Lars Kepler.

Etterforsker Joona Linna skjønner raskt at det er en utfordrende kriminalsak,.. Kjøp Ildvitnet fra Bokklubber Ble du hypnotisert av Hypnotisøren og fikk bakoversveis av Paganinikontrakten, bør du holde deg fast! Ildvitnet kidnapper deg, og du slipper ikke løs før siste ord er lest. Et mord skjer på et behandlingshjem for destruktive jenter i Nord-Sverige. Ildvitnet Som bloggens lesere er godt kjent med hedrer jeg minnet om ulike menn og kvinner som på ulike måter har fått betydning for den kristne kirke gjennom historiens løp.

Stein-Ragnar 12 April 2015. Terje 18 Mars 2015.

RELATERTE BØKER