Sushi for nybegynnere

Sushi for nybegynnere - Marian Keyes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marian Keyes
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Sushi for nybegynnere.pdf
ISBN
2216384786713

BESKRIVELSE

Den stilige og selvsikre Lisa er vant til å få det som hun vil, og hun er klar for en sjefsstilling i New York. Da hun i stedet havner i kjedelige Dublin, blir hun rasende. Hun må gå fra redaktørjobben for motemagasinet Femme i London til å starte et sexy ungpikeblad i den irske hovedstaden, men for Lisa er det ingenting forlokkende ved dette. Den usikre Ashling, derimot, er kjempeglad for jobben som assistent i det samme magasinet. Hun nærmest svever av lykke, men faller pladask ned på jorden igjen da det går opp for henne hva slags sjef hun har fått; nemlig Lisa.

Rå fisk er en viktig ingrediens, men brukes ikke i all sushi. Sushi for nybegynnere? Nyeste artikler . USAs neste strategiske bombefly får konteinerbasert programvare.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Sushi for nybegynnere av Marian Keyes (ISBN 9788202454685) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER