Skredfare

Skredfare - Maria Tryti Vennerød | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Tryti Vennerød
DIMENSJON
8,70 MB
FILNAVN
Skredfare.pdf
ISBN
6937885962408

BESKRIVELSE

I boka Skredfare gir Vennerød oss både ei diktsamling og ei springande, men samanhengande forteljing. Det byrjar med eit nyttårsselskap der vertinna er i krise. Både verda og ekteskapet hennar synest å vera i oppløysing. Ho vil så gjerne engasjera seg, men ser tomheita i sitt eige engasjement. Mykje tyder på at dette blir siste nyttårskvelden som gift. Skredfare tar oss gjennom året 2013. Det vakne lesaren vil sjå at nyheitsbiletet blir kommentert på poetisk vis, med stadige lenkar til eg-personens personlege problemstillingar. Tekstane i Skredfare er eit utval frå scene-, tekst- og bloggprosjektet Fem årstider, som hadde premiere på Det Norske Teatret i 2013, og som vart co-produsert med Dramatikkens Hus.

Som en del av dette beredskapsarbeidet bidrar Statens vegvesen til den regionale skredvarslingen ... skredfare i forbindelse med slike søknader. Dette fritar ikke skogeier fra det ansvaret han/hun har for å unngå økt fare for skredskader, herunder fare som kan gjøre skade på naboeiendom.

Det har gått flere skred i landsdelen og faren øker. Skredfare. Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden ... Vurdering av skredfare.

RELATERTE BØKER