Prosesskjemi

Prosesskjemi - Eckhard Ignatowitz | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eckhard Ignatowitz
DIMENSJON
5,2 MB
FILNAVN
Prosesskjemi.pdf
ISBN
2052307473039

BESKRIVELSE

Tar for seg hvordan kjemiske anlegg er bygget opp, hvordan apparatene virker, innføring i kjemiske prosesser, spesielle måle-, styrings-, regulerings- og prosessteknikker, og gir grunnlag i miljøteknikk og sikkerhet i arbeidet.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 2-5 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

AGAs eksperter er blant de beste i verden når det kommer til gassbaserte systemer. Her finner du en mengde informasjon om prosessinnovasjoner og den applikasjonsekspertisen de har når det gjelder prosesskjemi og raffinering. Studieveiledning til Ignatowitz: Prosesskjemi, anlegg og utstyr [og] Enebakk, Hellsten: Kjemi- og prosessteknikk, arbeidsbok KarriereStart.no - Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.

RELATERTE BØKER