Femte hjul på vogna; En pingles dagbok (del 7)

Femte hjul på vogna; En pingles dagbok (del 7) - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Femte hjul på vogna; En pingles dagbok (del 7).pdf
ISBN
6427810366686

BESKRIVELSE

Endelig i pocket -- til glede for gamle og nye lesere!Det er kjærlighet i lufta - hva skal Greg Heffley gjøre med det?På valentinsdagen skal det være skoleball på skolen til Greg, og Gregs verden er plutselig snudd på hodet. Han må finne en date til den store kvelden, og er redd for at akkurat det ikke blir så lett. Utsiktene er ikke så lyse for bestevennen Rowley heller, men det er jo en mager trøst.Plutselig finner Greg likevel en date. Rowley, stakkars, er fremdeles ute i kulda. Men mye kan skje på en kveld, og når alt kommer til alt, er det vanskelig å si hvem som vinner kjærligheten til slutt!En pingles dagbok utkommer i mange-og-førti land, og er til nå solgt i nærmere 100 millioner eksemplarer verden over. Også i Norge har bøkene fast plass på bestselgerlistene..

En pingles dagbok utkommer i mange-og-førti land, og er til nå solgt i 75 millioner eksemplarer. En pingles dagbok 7. Femte hjul på vogna.

Serien er utgitt på 43 språk, deriblant på norsk. Boken har hatt svært stort salg.

RELATERTE BØKER