Den andre sønnen

Den andre sønnen - Amund Rannestad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amund Rannestad
DIMENSJON
3,30 MB
FILNAVN
Den andre sønnen.pdf
ISBN
1742958523881

BESKRIVELSE

År 1108. Over hele Norge blir det gjort forberedelser til korstog til Det hellige land. Kong Sigurd gjester storgården Bringsværd i Agder, hvor uventede hendelser tvinger lendmannsønnen Asbjørn til å gi opp det livet han ønsker å leve, og heller følge de forventningene faren hans legger på ham. Det skal ta ham med på en reise som ikke bare avdekker en ukjent fortid, men også leder ham inn i utfordringer der mer enn hans eget liv står på spill.Amund Rannestad (f. 1982) vokste opp i Grimstad og har en mastergrad i historie fra Universitetet i Oslo, med fordypning i middelalderen. Han er nå bosatt i Kviteseid i Telemark.

Hva er riktig svar? Noen ser ut til å være fe... I ungdommen var han fryktløs. Han var den eneste som turte å stupe fra Aamodtbrua og ut mellom steinene i Akerselvas fossefall.

På Sardinia bor den stolte og tradisjonsrike familien Cuellar. De har adelige aner, men en progressiv og lidenskapelig historie.

RELATERTE BØKER