Til fots

Til fots - Frédéric Gros | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frédéric Gros
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Til fots.pdf
ISBN
2116789390794

BESKRIVELSE

Å vandre krever ingen øvelse, ingen teknikk, intet utstyr, ingen penger. Alt en trenger er sin kropp, plass og tid. Men det å gå oppreist kan også være en filosofisk handling og en åndelig erfaring. Forfatteren går på lystvandring i filosofiens og litteraturens historie, og viser hvordan det å tenke med føttene har vært en praksis fra antikkens greske filosofer over Rousseau, Kant og Nietzsche til Thoreau og Gandhi. Fra pilgrimsreise til promenade og protestmarsj. De daglige gåturer setter spor i teksten i form av rasende, ydmyke eller systematiske erkjennelser.

Det går selvfølgelig fint å reise på egen hånd, men det er litt trygt med et selskap i ryggen. Gå med gode joggesko og bruk tynne ullstrømper innerst for å unngå gnagsår. Til fots over Grønland, tekst og musikk av Henning Kvitnes Tekst/melodi/besifring Se noteeksempel på bunnen av siden - Det er ikke angrerett eller utlån på PDFer/digitale noter.

Ph.D. [email protected] … i fem skritt Til fots langs Akerselva 21.

RELATERTE BØKER