Snart er vi alle pasienter

Snart er vi alle pasienter Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Snart er vi alle pasienter.pdf
ISBN
8090758194753

BESKRIVELSE

Er vi som befolkning blitt sykere og mindre motstandsdyktige overfor livspåkjenninger enn tidligere? Eller har vi bare blitt flinkere til å gjenkjenne sykdom? Kanskje er det samfunnets forståelse av hva som er normalt og unormalt som har endret seg? Stadig flere av våre livsområder og problemer blir forstått gjennom biomedisinske forklaringsmodeller og behandles av helsevesenet. I denne antologien undersøker forskere fra Norge, Sverige og Danmark medikalisering i Norden fra ulike faglige perspektiver og ser på hvilke sosiale og kulturelle trekk som spiller inn. Er det noen særegne sider ved Norden som bidrar til å forme vår mentalitet i en stadig «sykere» retning? Bidragsytere er Kjersti Bale, Hanna Bornäs, Svend Brinkmann, Birgitta Haga Gripsrud, Bjørn Hofmann, Thomas Johansson, Johannes Lunneblad, Mari Lye, Ylva Odenbring, Aina Olsvold, Anders Petersen, Knut Stene-Johansen og Lisbeth Thoresen.

Også pasienter som kommer med mistanke om hjerteinfarkt eller andre sykdommer, kan være smittet. Da må vi ta høyde for at de er Covid-19-positive, og behandle pasientene deretter, sier Laugsand. 650.000 pasienter er rammet legemiddelmangel: - Vi er dypt bekymret - For ti år siden hadde vi kanskje 50 mangler i året.

på slutten av april og det tar 24-27 uker å behandle pasienten. Det fantastiske er at alle pasientene er ferdig behandlet eller er under behandlingen før Corona dukket opp.----- Musikk, handlinger, muligheter setter fokus på hvordan musikk kan være et vesentlig bidrag til menneskers utvikling og helse.

RELATERTE BØKER