Rettsøkonomi i et nøtteskall

Rettsøkonomi i et nøtteskall - Beate Kathrine Berge, Jukka Mähönen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Kathrine Berge, Jukka Mähönen
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Rettsøkonomi i et nøtteskall.pdf
ISBN
3079193981084

BESKRIVELSE

Rettsøkonomi i et nøtteskall gir en innføring i hvordan samfunnsøkonomiske teorier og modeller kan benyttes til å analysere og vurdere effekten rettslig regulering kan ha på ressursbruk og -fordeling i samfunnet.Fremstillingen tar for seg forskjellige tema innenfor forsikring, tingsrett, erstatningsrett, kontraktsrett, skatterett, sivilprosess og kriminalitet, men metodene som blir presentert, kan også benyttes på andre rettsområder.

Rådgiverkontrakter i et nøtteskall . 259,- Hovedforfatter av "Rettsøkonomi i et nøtteskall", som er skrevet i samarbeid med Jukka Mähönen.

Rettsøkonomi i et nøtteskall gir en innføring i hvordan ... Berge, Beate Kathrine og Jukka Mähönen: Rettsøkonomi i et nøtteskall, Oslo 2019: Gyldendal. Publisert 27.

RELATERTE BØKER