Når livet slutter før det begynner

Når livet slutter før det begynner - Line Christoffersen, Janne Teigen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Christoffersen, Janne Teigen
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Når livet slutter før det begynner.pdf
ISBN
8513696883810

BESKRIVELSE

Vordende foreldre forventer ikke at barnet deres skal dø i mors mage midtveis eller senere i svangerskapet. Men hvert år kommer rundt 200 barn stille til verden etter at foreldrene har fått beskjed om at barnet i magen ikke lever lenger. De sitter igjen med sjokket og fortvilelsen over å måtte føde et dødt barn, og sorgen over et liv som sluttet før det hadde begynt.?Når livet slutter før det begynner? beskriver tiden før, under og etter en dødfødsel. Boken bygger på egen og internasjonal forskning, og beskriver foreldres erfaringer med helsevesenet, omgivelsenes reaksjoner på dødfødselen og erfaringene med ny graviditet og fødsel. Den er spekket med historier og sitater fra foreldre som har opplevd å miste barnet sitt.Boken vil være en god støtte for foreldre som har mistet barn i dødfødsel og gir verdifull innsikt til familie, venner og kollegaer som møter foreldre i sorg. Den vil også være et viktig arbeidsredskap for helsepersonell som arbeider med foreldre som mister barn.

Men omgivelsene har ofte liten ... Boken "Når livet slutter før det begynner" ble lansert på den internasjonale minnedagen for barn som dør før, under og etter fødselen: 15. oktober 2013.

Fagseminaret ble arrangert i samarbeid med Landsforeningen uventet barnedød. Boken og seminaret ble omtalt i flere medier etter lanseringen, blant annet i legeforeningens Når livet slutter før det begynner foreldres opplevelser etter en dødfødsel og det etterfølgende svangerskapet.

RELATERTE BØKER