Djevelens rytter

Djevelens rytter - Jan Ove Ekeberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Ove Ekeberg
DIMENSJON
7,18 MB
FILNAVN
Djevelens rytter.pdf
ISBN
8392798468356

BESKRIVELSE

Handlingsmettet roman om Harald Hardrådes ferd mot Konstantinopel.I Djevelens rytter møter vi den unge Harald i utlendighet hos den russiske fyrst Jaroslav i Holmgard, dit han måtte flykte etter nederlaget på Stiklestad i 1030. Han er anfører for Jaroslavs soldater i det seierrike slaget mot venderne. Men i sinne etter et mislykket frieri setter han kursen mot Konstantinopel, keiserbyen der makt og rikdom kan vinnes. På veien dit, ute på de store steppene, møter Harald hestefolket, khazarene, som kalles djevelens ryttere, og mesterrytteren Kitai. Hun lærer Harald til selv å bli en djevelens rytter. Djevelens rytter er den andre frittstående boken i romanserien bygd over den fascinerende livshistorien til Harald Hardråde, Den siste vikingkongen. Den første boken i serien, Krigens læregutt (2016), fikk strålende mottakelse av anmelderne og vant et stort lesende publikum.

Den første boken i serien, Krigens læregutt (2016), fikk strålende mottakelse av anmelderne og vant et stort lesende publikum. Til toppen.

Den første boken i serien, Krigens læregutt (2016), fikk strålende mottakelse av anmelderne og vant et stort lesende publikum. Til toppen.

RELATERTE BØKER