Brannteknisk rømningsanalyse

Brannteknisk rømningsanalyse - Bjarne Christian Hagen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Christian Hagen
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Brannteknisk rømningsanalyse.pdf
ISBN
7544834003026

BESKRIVELSE

Brannteknisk rømningsanalyse gir en innføring i rømning og menneskelig oppførsel i forbindelse med branner. Boken er skrevet på en lettfattelig måte, slik at lesere med forskjellig bakgrunn vil ha utbytte av den. Følgende emner er presentert: * Rømning som brannteknisk strategi * Handlingsmønstre i brann * Rømningsteori * Beregning av rømningstid * Praktiske eksempler Boken er ment både for profesjonelle aktører innen konstruksjon og kontroll av bygg, samt for ingeniørstudenter ved landets høgskoler og universiteter. Bjarne Christian Hagen tok sin Master of Science i brannvern ved Universitet i Maryland i 1994. Etter det har han arbeidet ved Høgskolen Stord/Haugesund (HSH), Gassco og Rogaland Brann og Sikkerhet. Hagen er i dag høgskolelektor ved Avdeling for tekniske, økonomiske og maritime fag ved HSH.

Få oversikt over byggets tilstand - en helhetlig plan reduserer kostnadene. En brannteknisk tilstandsanalyse (tilstandsvurdering, brannteknisk tilstandsvurdering, tilstandsrapport) kartlegger sikkerheten i bygninger og brukes som underlag for utbedring av branntekniske avvik. Nye verktøy for brannteknisk prosjektering og analyse.

Krav til verifikasjon og dokumentasjon framgår av forskriftens kapittel 2 Dokumentasjon av oppfyllelse av krav. Ytelser som er gitt i forskriften skal oppfylles, jf.

RELATERTE BØKER