Trening og treningsplanlegging i orientering

Trening og treningsplanlegging i orientering - Asbjørn Gjerset, Egil Johansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Gjerset, Egil Johansen
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Trening og treningsplanlegging i orientering.pdf
ISBN
9744795329865

BESKRIVELSE

Denne boka legger hovedvekten på trening og utvikling av treningsplaner for orienteringsløpere.Trening er systematisk påvirkning av organismen over tid, med sikte på endring av de fysiske, tekniske, psykiske og sosiale forutsetningene som ligger til grunn for prestasjonsevnen. Vil du bli best mulig i orientering, må du blant annet ha god utholdenhet. Derfor bør utholdenhetstrening stå sentralt.De tre første delene i boka tar for seg viktige forhold ved prestasjoner og prestasjonsevne, forklarer sentrale treningsprinsipper og beskriver treningsmetoder, treningsøvelser og virkningen av trening ved forskjellig intensitet og varighet. Del fire i boka handler om treningsplanlegging.Boka henvender seg til alle som er interessert i å utvikle sine kunnskaper om trening og treningsplanlegging i orientering, men alle andre som er interessert i trening, vil ha glede av å lese boka.

Utviklingstrappa er en viktig form for langsiktig treningsplanlegging. Den er til god hjelp for å kunne planlegge trening, fra ungdom starter med en orientering og til de kan forvente å oppnå gode prestasjoner. Trening og treningsplanlegging i orientering 2380019030 Boka består av fire deler : - Del 1 tar for seg viktige forhold ved prestasjoner og prestasjons... Pris: 362,-.

Øvelsene strekker seg fra langkjøring i jogging og orientering til styrketrening og spensthopp. (…) Les mer Kroppsøving.

RELATERTE BØKER