Tilbakemelding for læring og utvikling

Tilbakemelding for læring og utvikling - Siv Therese Måseidvåg Gamlem | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siv Therese Måseidvåg Gamlem
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Tilbakemelding for læring og utvikling.pdf
ISBN
3303470068964

BESKRIVELSE

Boken henvender seg til studenter i lærerutdanningen, og til lærere og ledere i skoler som benytter Vurdering for læring Vurdering for læring som arbeidsmåte er tatt i bruk ved mange norske skoler. Dersom denne arbeidsmåten skal kunne fremme elevenes læring på en god måte, er det viktig at lærere er bevisste på hvordan tilbakemelding brukes. Denne boken presenterer den innsikten vi har om tilbakemelding og effektiv læring i dag. Den tar opp spørsmål knyttet til typer av tilbakemelding, hvordan og hvorfor tilbakemelding er nyttig for lærere og elever og hva som kjennetegner god tilbakemelding for læring og utvikling.

Den tar opp spørsmål knyttet til typer av tilbakemelding, hvordan og hvorfor tilbakemelding er nyttig for lærere og elever og hva som kjennetegner god tilbakemelding for læring og utvikling. Tilbakemelding for læring og utvikling Utdanningsdirektoratet, pulje 6 (VFL) Oslo, 1.desember 2015 Siv Måseidvåg Gamlem [email protected] Dei fire prinsippa i «Vurdering for læring» Elevar lærer best når dei… 1. forstår kva dei skal lære, og kva det blir venta av dei (læringsmål) 2.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Gi gode faglige tilbakemeldinger.

RELATERTE BØKER