På vandring uten esel i Cevennene

På vandring uten esel i Cevennene - Alexander Leborg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Leborg
DIMENSJON
6,65 MB
FILNAVN
På vandring uten esel i Cevennene.pdf
ISBN
7651429877537

BESKRIVELSE

På vandring uten esel i Cevennene er en rik, underholdende og underfundig bok, i dialog med en av litteraturhistoriens største fortellere Rober Louis Stevenson.Robert Louis Stevenson er kanskje mest kjent som forfatter av klassikerne Skatten på sjørøverøya og Dr. Jekyll og Mr. Hyde. Men han har også skrevet det som i dag regnes som en klassiker i friluftslitteraturen: På vandring med et esel i Cevennene utkom i 1879. I boken, som var en av Stevensons første, reflekterer han over den tolv dager lange turen han gikk gjennom det sørfranske landskapet, menneskene han møtte, og erfaringene han gjorde seg som eseldriver.I 2017 får Alexander Leborg i oppdrag å oversette Robert Louis Stevensons klassiker På vandring med et esel i Cevennene. Helt siden Leborg leste boken for første gang, har han drømt om å komme til dette landskapet og gå den samme turen. Som ledd i forberedelsene velger han å gå i forfatterens fotspor. Leborg tar selv dagboksnotater underveis. Han er ingen erfaren vandringsmann, men hans betraktninger om livet på landeveien er kloke, entusiastiske og fulle av beundring for turen Stevenson tok nesten 140 år tidligere.

Som ledd i forberedelsene velger han å gå i forfatterens fotspor. Leborg tar selv dagboksnotater underveis. I 1878 la den unge Robert Louis Stevenson ut på vandring i Cevennene i Sør-Frankrike.

Innbundet . Robert Louis Stevenson ... LES MER Cevennene, der klimaet skal være godt for både kropp og sjel.

RELATERTE BØKER