Oppstandelse 2

Oppstandelse 2 - Lev Nikolajevitsj Tolstoj | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lev Nikolajevitsj Tolstoj
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Oppstandelse 2.pdf
ISBN
3160996346104

BESKRIVELSE

Den prostituerte Jekaterina Maslova står anklaget for mord. I juryen som skal dømme henne sitter Dmitrij Nekhljudov, hennes første forfører. De har ikke sett hverandre på ti år, og for ham blir møtet et sjokk. Han bestemmer seg for å forsøke å sone sin brøde ved å følge den uskyldig dømte kvinnen til Sibir og der gifte seg med henne, men veien skal bli lenger og mer besværlig enn han tror. Denne boken er en av de mest nådeløse kritikker av samfunn, religion og rettsvesen som noensinne er skrevet.

I Første Korinterbrevet 15,21 skriver Paulus at døden er kommet til verden gjennom et menneske, men at også de dødes oppstandelse er kommet til verden ved et menneske. Døden er altså kommet til verden gjennom Adam, det første mennesket, men er overvunnet av Jesus, gjennom hans liv, død og oppstandelse fra de døde. (Joh 2:18-21) Kanskje Jesus ikke følte at han trengte å svare saddukeerne, som ikke var oppriktige, og som ikke trodde på verken oppstandelsen eller engler.

1Kong 2:10. 30 Men fordi han var en profet og visste at Gud med ed hadde lovt å sette en av hans etterkommere på hans trone, # 2Sam 7:12.

RELATERTE BØKER