Mestrende barn; gruppeledermanual barn

Mestrende barn; gruppeledermanual barn - Kristin Martinsen, Philip C. Kendall, Kevin Stark, Kelly O'Neil Rodriguez, Prerna Arora | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Martinsen, Philip C. Kendall, Kevin Stark, Kelly O'Neil Rodriguez, Prerna Arora
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Mestrende barn; gruppeledermanual barn.pdf
ISBN
9451726908455

BESKRIVELSE

Å hjelpe barn før de utvikler alvorlige vansker krever at førstelinjen kan møte barna med gode og tilpassede tilbud. Mestrende barn er et nytt lavterskeltilbud rettet mot barn i alderen 8-13 år med symptomer på angst og depresjon. Programmet er basert på kognitiv atferdsterapi og er utviklet med utgangspunkt i to anerkjente og velutprøvde behandlingsprogrammer: Philip C. Kendalls Coping Cat-program for angst og Kevin Starks ACTION-program for depresjon. Mestrende barn er utviklet i samarbeid med disse to anerkjente forskerne. Mestrende barn består av et gruppetilbud for barn og foreldre, hvor barna møtes til gruppesamtaler over 10 uker mens foreldrene møtes til samlinger parallelt. Mestrende barn er skrevet og utviklet av et forfatterteam ledet av anerkjente amerikanske fagfolk som forsker på angst og depresjon hos barn og unge. Kristin Martinsen, psykolog ved Regionsenter for barn og unges psykiske helse, helseregion Øst og Sør er hovedansvarlig for den norske versjonen.

Kjøp boken Mestrende barn; gruppeledermanual foreldre av Kristin Martinsen, Kevin Stark, Kelly O'Neil Rodriguez, Philip C. Kendall, Prerna Arora (ISBN 9788205504868) hos Adlibris.com.

ISBN 978-82-05-46053-9. Programmet «Mestrende barn» er et lavterskeltilbud rettet mot barn i alderen 8 - 13 år med symptomer på angst og depresjon. Vi undersøkte om intervensjonen Mestrende barn hjelper barn med angst eller depresjon.

RELATERTE BØKER