Kjære lille Moff

Kjære lille Moff - Agnar Mykle | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnar Mykle
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Kjære lille Moff.pdf
ISBN
8382333510241

BESKRIVELSE

Høsten 1951, 36 år gammel, drar Agnar Mykle til Amerika med et Fulbright-stipendium, som innbefatter fritt studium i 9 måneder ved et amerikansk universitet, i North Carolina. Såfremt han ikke blir overkjørt eller lynsjet eller tatt med lasso, har han lovet å skrive et reisebrev hver uke. I brevene til Lille Moff skriver Mykle sine betraktninger om Amerika. Kjære Lille Moff er en odyssé, en reise til båts, til bils, til fots, til togs og endelig til lufts! . den mest redselsfulle flyreise noen forfatter noensinne har overlevet! Samlingen er redigert av Agnar Mykles sønn, Arne Bust Mykle, som også har skrevet forord. Boken er illustrert av Hans Normann Dahl.«En av historiene i årets bok bærer tittelen «Den redselsfulle reisen hjem». Den er . tror jeg . den morsomste og mest burleske skildring av en flytur man overhodet kan lese. I alle fall lo jeg hemningsløst på hver eneste side.»Yngvar Ustvedt, VGTerningkast 5. Maya Troberg, ELLE«Reisebrev med morsom tidskoloritt av 50-tallets Amerika.»Anne Lise Jomisko, Dagbladet«. for Mykle-tilhengere, og dem er det sikkert en del av, så er Kjære Lille Moff et must i samlingen.»Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

Brunt nr 308 : 2 nøster Naturhvit nr 302 : 1nøste Veiledende pinner og tilbehør: Rundp og strømpep nr 2 ½- 3, + 2 knapper t... Kjære lille Moff: Reisebrev fra Amerika (Norwegian Edition) [Mykle, Agnar] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

Kjøp "Kjære lille Moff - reisebrev fra Amerika" av Agnar Mykle - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Kjære lille Toril er en vise laget av Otto Nielsen til en melodi av Lille-Bror Söderlundh (Du Lasse, Lasse liten).Nielsen skrev sangen til en fangekamerat av seg, Johnny Gilland, da de satt på Grini under krigen.Gilland fikk en datter mens han satt i fangenskap, og hun het Toril.

RELATERTE BØKER