Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs

Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs - Leif N. Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif N. Olsen
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs.pdf
ISBN
2295557524070

BESKRIVELSE

Dette er arbeidsboka til Trafikalt grunnkurs lærebok, med 25 nyttige øvelser og oppgaver som gir en innføring i ulike trafikksituasjoner. Trafikalt grunnkurs er på 17 timer og skal gi grunnleggendeforståelse for hva det innebærer å være fører. Det danner grunnlaget for opplæringen i de lette førerkortklassene og er obligatorisk for all under 25 år. Du må fullføre kurset for å få rett til å øvelseskjøre.

Etter fullført kurs får du ditt øvelseskjøringsbevis og du kan begynne å øvelseskjøre privat eller ta kjøretimer med en autorisert trafikklærer. Du kan ta trafikalt grunnkurs fra du er fylt 15 år. Veien til førerkortet starter her.

For å kunne ta det trafikale grunnkurset må du ha fylt 15 år. Vi kan nå tilby våre elever nettbasert Trafikalt grunnkurs.

RELATERTE BØKER