Ren idrett, skittent spill

Ren idrett, skittent spill - Linda Hofstad Helleland, Ståle Økland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Hofstad Helleland, Ståle Økland
DIMENSJON
4,85 MB
FILNAVN
Ren idrett, skittent spill.pdf
ISBN
6982996182822

BESKRIVELSE

Linda Hofstad Helleland er forkjemper for en ren idrett, de siste årene som visepresident i verdens antidopingbyrå, WADA. Samtidig har hun blitt utsatt for skittent spill i maktens korridorer. Helleland har blittovervåket, utskjelt og sikkerheten hennes har blitt satt i fare.Nå forteller hun for første gang fra innsiden om hva som har skjedd i den såkalte Russland-saken - der systematisk doping har forgreninger helt til topps i statssystemet. Hun gir et innblikk i en kynisk del av idrettsverdenen der doping er organisert kriminalitet og en del av det storpolitiske spillet. Hun forteller om hemmelige møter, kompromitterende opplysninger som blir holdt tilbake og russiske agenter som skjuler sine spor. Dette er en bok som gir rystende innsikt for idrettsforeldre og andre som driver med breddeidrett. Gapet mellom dugnad og internasjonalt idrettsbyråkrati er enormt.

e-bok, 2019. Leveres direkte via nedlastning.

Kjøp boken Ren idrett, skittent spill av Linda Hofstad Helleland, Ståle Økland (ISBN 9788203266409) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER