På tsarens vannveier

På tsarens vannveier - Odd Gunnar Skagestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Gunnar Skagestad
DIMENSJON
6,46 MB
FILNAVN
På tsarens vannveier.pdf
ISBN
8311572496543

BESKRIVELSE

I sin siste bok På tsarens vannveier tar Odd Gunnar Skagestad oss med på en reise langs Russlands elver, innsjøer, kanaler og sluselandskap, fra St. Petersburg til Moskva. Underveis formidler han sine mangeårige erfaringer, opplevelser og rike kunnskaper om dette landets geografi, historie og kultur på en måte som samtidig - og ikke minst - gir en innsiktsfull belysning av ulike aspekter ved samfunnslivet i dagens Russland.Odd Gunnar Skagestad (f. 1944) er magister i statsvitenskap, og har bakgrunn fra Forsvaret samt forskning og fiskeriforvaltning m.m. Med 40 års yrkesefaring i norsk utenrikstjeneste har Skagestad bl.a. vært Norges ambassadør til Den Internasjonale Hvalfangstkommisjon, generalkonsul i Murmansk og Arkhangelsk, og hatt ulike internasjonale oppdrag, bl.a. sendelagsleder/ambassadør for OSSEs Støttegruppe til Tsjetsjenia. Skagestad har bodd til sammen 7 år i den tidligere Sovjetunionen og i Russland - et land som han fortsatt hyppig besøker i forbindelse med opppdrag som reiseleder og foredragsholder. Skagestad er forfatter av en rekke avhandlinger, rapporter og artikler i norske og internasjonale fagpublikasjoner, tidsskrifter m.v., og har tidligere utgitt bøkene Norsk Polarpolitikk (1975), Norge på terskelen (2000) og Fra Lenin til Putin (2017).

På ettermiddagen blir det byrundtur og vi får se Den røde plass, Vasilijkatedralen og Kreml, byens historiske festningsverk som inkluderer flere katedraler og palasser omringet av Kremlmuren. (NB! Kreml kan enkelte dager være stengt for publikum uten forvarsel). Bli med til Moskva og St.

Program; ... På ettermiddagen blir det byrundtur og vi får se Den røde plass, Vasilijkatedralen og Kreml, byens historiske festningsverk som inkluderer flere katedraler og palasser omringet av Kremlmuren.

RELATERTE BØKER