Organisering og ledelse av kunst og kultur

Organisering og ledelse av kunst og kultur - Beate Elstad, Donatella De Paoli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Beate Elstad, Donatella De Paoli
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Organisering og ledelse av kunst og kultur.pdf
ISBN
5163524779230

BESKRIVELSE

Kunst- og kulturfeltet har spesielle egenskaper som gjør at det trenger egne analyser og egen teori. Forfatterne har skrevet en fagbok som systematiserer undersøkelser, forskning, teori og bidrag om organisasjoner i kunst- og kulturfeltet. I boken diskuteres spørsmål knyttet til organisering og ledelse av kunstinstitusjoner, kunstneriske grupper, begivenheter, frilansere og småbedrifter, nettverk, og kunstproduksjoner. Hvorfor er kunstinstitusjoner så vanskelig å endre? Hvordan fremme kreativitet i ensembler og grupper? Hvilke interessenter må festivalledere håndtere? Hvordan motivere og lede frivillige? Hvordan starte egen virksomhet? Hvordan kan frilansere lede seg selv i det daglige arbeidet? Hva slags betydning kan nettverk ha? Hvordan organisere og lede kunstproduksjoner? Organisering og ledelse av kunst og kultur er aktuell for ledere i kunst- og kulturfeltet, kunstnere og kulturarbeidere, kulturbyråkrater og administratorer så vel som fagfolk, forskere og studenter som er interessert i organisering og ledelse av kunst og kultur.

som riktig, gal, ignorant, sterk, human - alt etter som hvilken organisasjon den tas i. Vår individuelle variant av kulturen er i hodet på hver og én av oss.

... som riktig, gal, ignorant, sterk, human - alt etter som hvilken organisasjon den tas i.

RELATERTE BØKER