Nomenklatur

Nomenklatur - Monica Aasprong | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Aasprong
DIMENSJON
10,10 MB
FILNAVN
Nomenklatur.pdf
ISBN
8752701906652

BESKRIVELSE

Monia Aasprong har gjennom sitt forfatterskap etablert en nyskapende poetiske praksis. Hennes siste utgivelse tar for seg navn og deres betydning og sammenheng i ofentligheten. Nomenklatur er navneliste; de navn eller fagord som forekommer innen en bestemt vitenskap, kunstart, fag el. yrke; terminologi Kompromissløst, dristig og tankevekkende fra en poet som går egne veier.

Dette med navn på arter kan være en vrien greie. En ting er at de har navn på ... nomenklatur - substantiv (fortegnelse over) fagtermer, faglig terminologi.

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. nomenklatur m og n (bokmål), m (nynorsk), c (riksmål) De navn og faglige uttrykk som forekommer innen en bestemt kunstart, vitenskap, fag eller yrke. Medisinerstudenter får en grundig innføring i fagets nomenklatur.

RELATERTE BØKER