Mat og vin i Frankrike

Mat og vin i Frankrike - Arne Ronold, Niels Ehler, Jørgen Mønster | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Ronold, Niels Ehler, Jørgen Mønster
DIMENSJON
12,14 MB
FILNAVN
Mat og vin i Frankrike.pdf
ISBN
6430507232316

BESKRIVELSE

Denne boken rommer nyttig informasjon til både den gastronomiske nybegynner og den mer erfarne reisende. Boken gir hjelp og inspirasjon til den som vil smake seg gjennom de franske vindistriktene, til den som vil oppsøke Michelin-restaurantene eller til den som på egen hånd vil gå på oppdagelse i de utallige små og ukjente spisesteder, markeder og spesialforretninger som Frankrike er så rik på. Hver av Frankrikes 21 regioner gjennomgås i detalj med hensyn til lokale tradisjoner, råvarer og produsenter av både mat og vin. Hva er verdt å satse på, og hva bør man kjøpe med seg hjem? Arne Ronold er en av Norges fremste eksperter når det gjelder vin, og er mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Niels Ehler fra Danmark er vinkonsulent og forfatter av en rekke bøker om vin og gastronomi. Jørgen Mønster skriver blant annet om vin i den danske avisen Politiken, og også han er forfatter av flere bøker om vin og gastronomi.

Aktiv ferie på sykkel, til fots eller vandring langs gamle pilegrimsstier. Vi skreddersyr din aktive reise med mat og vin i fokus.

Vi har regnet om til norske kroner med kurs fra samme dato: 1 £=10,3990 kroner. Norsk vin fra Frankrike Ukens rett er erkefransk. ...

RELATERTE BØKER