Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
8948203985520

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Heftene har oppgaver der elevene trener i de grunnleggende regneferdighetene. Tilbake til verket Forfattere: Grunnskoleavdelingen ISBN: 9788205269828 Språk: Bokmål Utgave: 1.

Den kalles også for kubus eller terning. Kuben har 8 hjørner og 12 sidekanter og er ett av de fem såkalte platonske legemer (regulære polyedre). Her finner du alle digitale produkter til Sinus matematikk 1P, 1T, 1P-Y, 2P, R1, S1, R2, S2, 2P-Y fra Cappelen Damm.

RELATERTE BØKER