Himmelens dobbeltagent

Himmelens dobbeltagent - Bob Fu | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bob Fu
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Himmelens dobbeltagent.pdf
ISBN
7734199893895

BESKRIVELSE

Det er titalls millioner kristne i Kina i dag som lever et dobbeltliv for å gjemme seg for myndighetene som nådeløst forfølger dem. Om dagen var Bob Fu lærer ved en kommunistskole, om kvelden var han predikant i et nettverk av undergrunnsmenigheter. Denne sitrende spennende boken forteller deg den sanne historien om Fus omvendelse til kristendommen, hans arrestasjon og fengsling etter å ha startet en husmenighet og hans rystende flukt og påfølgende forfremmelse til en respektert stilling i USA som advokat og forkjemper for sine undertrykte brødre og søstre. GUDS DOBBELTAGENT vil inspirere deg til å proklamere og leve ut din tro frimodig i en verden som til tider kan være likegyldig, og andre ganger morderisk fiendtlig, overfor dem som sprer evangeliet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788230213254 Bok og Media. Akersgaten 47 - 0180 Oslo.

Det minnes vi om hver gang vi ber: «Fader Vår, du som er i himmelen.» Gud er god, og i himmelen er derfor alt bare godt. Himmelens dobbeltagent av Bob Fu heftet, 2016, Norsk (bokmål), ISBN 9788230213254. Det er titalls millioner kristne i Kina i dag som lever et dobbeltliv for å gjemme seg for myndighetene som nådeløst forfølger dem.

RELATERTE BØKER