Blodig brorskap

Blodig brorskap - Per Asle Rustad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Asle Rustad
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Blodig brorskap.pdf
ISBN
9678703072008

BESKRIVELSE

Et brutalt innblikk i Young Guns, A- og B-gjengen. Denne boken slipper deg inn i et av Norges hardeste og mest kriminelle miljøer: gjengene i Oslo. Det er historien om hvor langt medlemmene er villige til å gå for ære, respekt, penger og status. Det handler om vold, råskap og makt - men aller mest om brorskap. Forfatteren har fått innpass i et ellers lukket miljø. Han har sluppet tett innpå medlemmer som alle har betalt prisen for gjenglivet. Sammen med dem tegner han et bilde av en råskap som går Hollywoods gangsterfilmer en høy gang. Og mens volden i gjengmiljøene øker, sitter Oslo-politiets gjengekspert Eirik Jensen på nøkkelen til å bekjempe dem - med et nedlagt prosjekt og harde spark til egen ledelse.

pris 299,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

Ellers har du tapt." Krimreporter, programleder og forfatter, Per Asle Rustad , har skrevet tankevekkende og informativt om gjengmiljøet i Oslo i boka «Blodig brorskap - På innsiden av Oslos gjenger» . Kjøp Blodig brorskap fra Bokklubber Et brutalt innblikk i Young Guns, A- og B-gjengen. Denne boken slipper deg inn i et av Norges hardeste og mest kriminelle miljøer: gjengene i Oslo.

RELATERTE BØKER