Virkelighetsbilder

Virkelighetsbilder - Sara Brinch, Gunnar Iversen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sara Brinch, Gunnar Iversen
DIMENSJON
7,64 MB
FILNAVN
Virkelighetsbilder.pdf
ISBN
7398083829747

BESKRIVELSE

Virkelighetsbilder er en fyldig presentasjon av norsk dokumentarfilm. Boken består av grundige oversiktskapitler om dokumentarfilmens utvikling i Norge, kapitler om nåtidens virkelighetsfjernsyn på TV og fremtidens digitale dokumentar. I tillegg presenteres en rekke nærlesninger av kjente norske dokumentarfilmer, fra ekspedisjonsfilmene om Amundsen på 20-tallet, via 50-tallets kongefilmer til nyere dokumentarfilmer som "Leve blant løver" og "Dei mjuke hendene". Sara Brinch er stipendiat ved Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU. Gunnar Iversen er førsteamanuensis i filmvitenskap ved NTNU i Trondheim.

I tillegg presenteres en rekke nærlesninger av kjente norske dokumentarfilmer, fra ekspedisjonsfilmene om Amundsen på 20-tallet, via 50-tallets kongefilmer ... Virkelighetsbilder. Pastorene hadde rett til å krenke muslimene i den forstand at de ikke brøt noe lovverk da de gjennomførte sin «rettssak», fant at islam er djevelens verk og brente Koranen.

De fleste er imidlertid enige om at det handler om å få medarbeidere til å trekke i samme retning og mot felles mål. Autismeplakaten - nå på flere språk! Oppdatering: Autismeplakaten er nå oversatt til arabisk, engelsk, polsk, somali og urdu Nytt informasjonsmateriell til støtte i arbeidet med å formidle… Forenklete virkelighetsbilder og feildisposisjoner. Det er ikke tilfredsstillende å forsøke å forklare ideologienes betydning i politikk og samfunnsutvikling bare ut fra interessene til de som målbærer dem.

RELATERTE BØKER