Statistikk

Statistikk - Tor Martin Kvikstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Martin Kvikstad
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Statistikk.pdf
ISBN
8607826922148

BESKRIVELSE

STATISTIKK er primært skrevet for studenter ved ingeniørhøgskolene. Bokas hovedemner, som også svarer til kapittelinndelingen, er: - Deskriptiv statistikk - Sannsynlighetsregning - Diskrete sannsynlighetsfordelinger - Kontinuerlige sannsynlighetsfordelinger - Estimering og hypotesetesting - Kvalitets- og prosesskontroll Forfatteren, Tor Martin Kvikstad, har lagt stor vekt på den pedagogiske tilnærmingen til stoffet. I stedet for teoretiske utledninger bruker han praktiske eksempler for å ta vare på studentenes intuisjon omkring statistiske og sannsynlighetsteoretiske resonnementer. I tråd med det er også matematiske utledninger utelatt der slike utledninger i seg selv ikke gir noe bidrag til studentenes statistiske forståelse. Måten Statistikk er skrevet på, gjør at boka godt kan brukes av andre enn ingeniørstu- denter, f.eks. studenter som leser økonomiske fag eller andre samfunnsfag.

Konsekvenser av kommune- og regionreformen for Utdanningsdirektoratets produksjon og publisering av statistikk. Registreringsstatistikken. OFV Registreringsstatistikk viser de 20 mest solgte bilmerkene og bilmodellene hittil i år og i fjor.

375. Statistikk til tilstandsrapporten. For mer statistikk om universiteter og høyskoler, se materialet som er utarbeidet til tilstandsrapportene.

RELATERTE BØKER