Oppdrags- og prosjektledelse

Oppdrags- og prosjektledelse - Ivar Jarle | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Jarle
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Oppdrags- og prosjektledelse.pdf
ISBN
3690482498521

BESKRIVELSE

Boka presenterer metoder som skal hjelpe tekniske entreprenørbedrifter til å oppnå god lønnsomhet i sine leveranseprosjekter. De mest sentrale lønnsomhetsbegrepene blir gjennomgått, i tillegg til nye og ukjente teknikker som gir økt lønnsomhet både hos byggherren og entreprenøren samtidig. Boka har et gjennomgående case-prosjekt, samt eksempler og oppgaver. Har stikkordsregister.

Kurset har tidligere vært obligatorisk dersom du ønsker å fullføre en spesialisering i prosjektledelse og samhandling, men dette er fra høsten 2018 ikke lenger ... Oppdrags- og prosjektledelse del 2: organisering og ledelse Jarle, Ivar. Pocket.

Varenummer: EF4577 Prosjektarbeid er en krevende arbeidsform. I denne boka presenterer vi metoder som kan være til hjelp for å få gode prosjektoppleveleser.

RELATERTE BØKER