Nissen kan også brukes om sommeren

Nissen kan også brukes om sommeren - Unni Lindell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Nissen kan også brukes om sommeren.pdf
ISBN
4908499455465

BESKRIVELSE

Denne boka inneholder sitater av norske barn om nissen. "Nisser lyver ganske mye og åpner ikke brev." Fredrik, 8 år. "Det er egentlig litt frekt av nissen å spørre barn om de har vært snille, for det er et veldig personlig spørsmål." Erlend, 9 år.

'Det er egentlig litt frekt av nissen å spørre barn om de har vært snille, for det er et veldig personlig spørsmål.' Denne boka inneholder sitater av norske barn om nissen. Nisser lyver ganske mye og åpner ikke brev.

Selv om nissen tradisjonelt sees i utslått... Kjøp 'Nissen kan også brukes om sommeren' av Unni Lindell fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788281433588 Nissen kan også brukes om sommeren (BOK) Unni Lindell.

RELATERTE BØKER