Hva kan jeg fortelle deg om angst?

Hva kan jeg fortelle deg om angst? - Lucy Willetts | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Willetts
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om angst?.pdf
ISBN
6976241558931

BESKRIVELSE

I denne boken møter du Mona, en jente med angstlidelse. Mona lærer deg om angstlidelse ved å bruke sine egne erfaringer. Hun forteller hvordan det er å være angstlidende, hvordan det påvirker henne i hverdagen. Mona beskriver hvordan det påvirker hennes tanker, følelser og oppførsel. Hun beskriver hvordan hennes selvlærte teknikker hjelper henne i hverdagen og hvordan de rundt henne kan hjelpe til.

Spare i ny ønskeliste. Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

Jeg har ikke kontroll over det som skjer, men jeg kan kontrollere reaksjonen min og handlingene mine. Jeg har en kjæreste som over lenger tid har hatt stor sosial angst. Det er veldig opp og ned hva hvor stor rolle dette spiller på livet hennes, men jeg føler at hun ikke kan delta på sosiale ting i den utstrekning som hun (og jeg) gjerne skulle ønske.

RELATERTE BØKER