Hva er penger

Hva er penger - Roman Linneberg Eliassen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roman Linneberg Eliassen
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Hva er penger.pdf
ISBN
2970086633695

BESKRIVELSE

De har vært skrevet i stein og verd sin vekt i gull. I dag virrer de rundt som symboler uten forankring i den fysiske verden, men regnes likevel som det mest verdifulle vi har.Penger former hverdagen vår, det økonomiske systemet, vårt forhold til andre mennesker og hele sivilisasjonens tenkemåte og moral. Hvorfor har penger verdi? Hvem lager dem? Hva er pengepolitikk, inflasjon og valuta? Hvordan har pengevesenet utviklet seg gjennom historien, og hva slags penger vil vi bruke i fremtiden? Kan penger forandre verden til det bedre, eller gjør de den bare verre? I «hva er PENGER» besvares disse og mange andre spørsmål gjennom en tverrfaglig undersøkelse av fenomenet penger.

På månedlig basis blir det 10.246. Skatten er beregnet ut fra dagens inntekt, og hva skatten blir når du får dagpenger. Det er jo bare fantasien som setter grenser for hva vi kan bruke penger på? Men denne oppfattelsen kan skyldes kostnadene som er forbundet med å tjene mer penger, forklarer forskeren.

Pengebegrepet kan avgrenses til å omfatte lovlige betalingsmidler, på engelsk legal tender. Disse pengene er tvungent eller frigjørende betalingsmiddel, fordi man kan ... «hva er PENGER» utforsker noe av det viktigste, og mest gåtefulle, i vårt liv i et økonomisk, filosofisk, antropologisk og historisk perspektiv. Her kan du beregne inflasjonen.

RELATERTE BØKER