Hellstrøms hemmeligheter

Hellstrøms hemmeligheter - Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eyvind Hellstrøm, Anita Rennan
DIMENSJON
3,90 MB
FILNAVN
Hellstrøms hemmeligheter.pdf
ISBN
4861127769671

BESKRIVELSE

Eyvind Hellstrøm opplever stor suksess med sine Instagram-videoer på «hellstroms_verden» og svarer på spørsmål om hvordan han gjør det ene og det andre. Men først og fremst gir disse videoene folk inspirasjon til å gjøre som ham. I Hellstrøms hemmeligheter får vi alle de fantastiske oppskriftene han har for et godt liv, og alle de finessene og hemmelighetene som Hellstrøm har på lur blir oss til del. Det handler om kjærlighet til mat og kjærlighet til de rundt deg. Det er det enkle og det nære i fokus, og det er rene og gode råvarer, og ikke minst et utall tips som Hellstrøm har i ermet for å oppnå det beste resultatet. Å invitere til bords, enten det er til hverdag eller fest, er å ta ansvar for sine gjesters velbefinnende. Kunsten å kunne koke sammen god mat er å gi kjærlighet til sine nærmeste

Når du deretter steker fisken i ovnen med aluminiumsfolie over langpannen, holder resten av fuktigheten seg inne i fisken. Hellstrom.no er nettstedet for Gode Adresser, Gode Oppskrifter og Gode Produkter. I reiseguiden Gode Adresser finner du restauranter, bistroer, kafeer og markeder.

Men først og fremst gir ... Det var morsomt å smake Hellstrøms ferdige fiskegrateng, det var godt. Men det blir med denne ene gangen for meg.

RELATERTE BØKER