Drikkeleker

Drikkeleker - Cosmo Brown | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cosmo Brown
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
Drikkeleker.pdf
ISBN
7866610371787

BESKRIVELSE

100 drikkeleker og festaktiviteter (vi kom ut av tellingen) som kan forvandle det slappeste slabberas til en heidundrende fest!Lekene er plassert i kapitler etter temaer som Vått og vilt (hyperaktive leker der det kan bli søl, som Ølsprint), Stemningsskapere (som Fyrstikkesken eller Stolleken), Kjapp, kjappere (turboleker for festløver med begrenset tid), Hell i spill (for de spillegale) og Moro på puben (for deg med mye tid å slå i hjel. Med denne hendige boka går du aldri tom for ideer. Fyll opp glassene, og la lekene begynne.

Selve handlingen går ut på å shot'e eller drikke en slurk øl hver gang Postman Pat bomgirer. Posted in Drikkeleker | Tagged Konsentrasjon, Kort, Kortstokk, Regler, Tunga rett i munnnen | Leave a reply Pimpelipimp. Posted on 4.

Det spilles ofte blant universitetsstudenter i Vesten, som Canada, Mexico, Chile, New Zealand, Australia, USA, Sverige, og mange andre land. Opplegget er at de som deltar må drikke og dele ut drinker ... Har dere forslag til leker/aktiviteter som man kan gjøre utendørs? Skal ha julebord i en grillbu i morgen og trenger forslag til aktiviteter (eller drikkeleker, hehe)... Det er maaange gøye drikkeleker:) kan skrive ned en enkel en.

RELATERTE BØKER