Kultursemiotikk

Kultursemiotikk - Jurij Lotman | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jurij Lotman
DIMENSJON
11,59 MB
FILNAVN
Kultursemiotikk.pdf
ISBN
1143860182765

BESKRIVELSE

Jurij Lotman er et av de store navnene innenfor 1900-tallets semiotikk og strukturalisme - teorier om hvordan vi kommuniserer ved hjelp av tegn. Lotman utviklet «kultursemiotikken», en fagdisiplin der man ser på kulturen som et system av tegn, med tilhørende koder og regler. Hans teorier har vært viktige for så ulike vitenskapelige retninger som kulturstudier, litteraturvitenskap, antropologi, filosofi, lingvistikk og historieskrivning. Denne boken inneholder Lotmans viktigste essays. Nr. 59 i Cappelens upopulære skrifter.Kultursemiotikk er oversatt av Brita Lotsberg Bryn og med innledning av Jostein Børtnes.

Lotman utviklet «kultursemiotikken», en fagdisiplin der man ser på kulturen som et system av tegn, med tilhørende koder og regler. Opptak og adgangsregulering. Studenter må hvert semester søke og få plass på undervisningen og melde seg til eksamen i Studentweb..

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202273934 Kjøp Kultursemiotikk fra Cappelen Damm Undervisning Jurij Lotman er et av de store navnene innenfor 1900-tallets semiotikk og strukturalisme - teorier om hvordan vi kommuniserer ved hjelp av tegn. Lotman utviklet «kultursemiotikken», en fagdisiplin der man ser på kulturen som et system av tegn, med tilhørende koder og regler. Kjøp Kultursemiotikk fra Cappelendamm Jurij Lotman er et av de store navnene innenfor 1900-tallets semiotikk og strukturalisme - teorier om hvordan vi kommuniserer ved hjelp av tegn.

RELATERTE BØKER