I det lange løp

I det lange løp - Ivar Egeberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Egeberg
DIMENSJON
9,26 MB
FILNAVN
I det lange løp.pdf
ISBN
6393051928017

BESKRIVELSE

21 år er gått siden Ivar Egeberg forlot stillingen som generalsekretær i Norges idrettsforbund under dramatiske omstendigheter etter et underskudd på 36 millioner i 2003. For første gang gir han sin egen fullstendige versjon av hva som skjedde fra han begynte i Idrettsforbundet i september 1998 til han kastet kortene i februar 2004. Men vi blir også kjent med hans oppvekst på en gård i Blaker, hans utvikling som idrettsutøver og om hans frivillig innsats i ulike idretts-organisasjoner og annen aktivitet. Etter ingeniørutdanning fra NTH i Trondheim startet han yrkeskarrieren som datamann i Storebrand, fortsatte som generalsekretær i Det Norske Travselskap og Norges Fotballforbund før han kom til Norges Idrettsforbund. Han har også vært aktiv i politikken som ordfører og varaordfører i Sørum, som statssekretær i Kulturdepartementet og generalsekretær i Senterpartiet.

Hør toppidrettsutøverne snakke om trening og suksessfaktorer ... Jeg har hørt mye på I Det Lange Løp og Breaking Marathon Limits, selv om jeg ikke har noen ambisjoner om å løpe maraton. Mange av treningsprinsippene som diskuteres virker å ha sitt opphav hos Frank Evertsen og Marius Bakken. Løp langt - Hvordan? 16.02.2020.

Her får du treningstips fra de beste løperne og ekspertene i landet. Hør toppidrettsutøverne snakke om trening og suksessfaktorer - og følg rådene som hjelper deg i litt bedre form. Gjesdal tror NHH vil bestå i det lange løp som den viktigste leverandøren av kunnskapsrike og samfunnsnyttige økonomer i Norge, selv om innholdet i fagene endrer seg.

RELATERTE BØKER