Brød, brød, brød

Brød, brød, brød - Martin Johansson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Johansson
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Brød, brød, brød.pdf
ISBN
8983216680038

BESKRIVELSE

Ny brødbibel frå heile Sveriges heimebakarLite kan måle seg med lukta og smaken av heimebakt brød. I boka «Brød, brød, brød» gir den svenske heimebakaren Martin Johansson deg alt du treng for å bake knallgode brød på eige kjøkken. Her får du nærare hundre oppskrifter på harde, mjuke, raske, langsame, lyse, mørke, sure og søte brød, som alle er enkle å bake. Johansson er uvanleg god til å forklare korleis du skal lykkast med bakinga. Han syner deg korleis du kan bake enklare og likevel lage fantastiske brød med smak og karakter. Med hjelp av boka kan du også konstruere di eiga favorittoppskrift.

Brødet har en grovhetsgrad på 25% og det er kun tilsatt 0,5% gjær for å maksimere løftet i brødet. Ferskt brød har man ansett for usunt. Dette er for så vidt riktig, som man er tilbøyelig til å svelge det ferske brødet ufullstendig tygd, mens gammelt brød må tygges.

Saftig og godt blir det, med ekstra god smak fra både byggrynet og solsikkefrøene. Du kan selvsagt velge å sløyfe det ene eller det andre - eller bytt de ut.

RELATERTE BØKER