Liv eller død

Liv eller død - Michael Robotham | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Robotham
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Liv eller død.pdf
ISBN
3104836474180

BESKRIVELSE

Hvorfor rømme fra fengslet dagen før du blir løslatt?Audie Palmer har tilbrakt ti år i et høysikkerhetsfengsel i Texas etter å ha erkjent seg skyldig i ran - der fire mennesker døde og syv millioner dollar forsvant. I løpet av de ti årene bak murene har han blitt truet, slått og knivstukket av både medfanger og fengselsvakter. Alle vil ha svar på samme spørsmålet: Hvor er pengene?Dagen før han skal løslates, er Audie borte. Dermed er den halsbrekkende jakten i gang. Både politiet, FBI og mektige gangstere vil ikke la ham slippe unna. Men hva er det Audie flykter fra, om det ikke er for å redde sitt eget liv? Vinner av CWA GOLD DAGGER i 2015 og nominert til Beste Roman i 2016 av EDGAR AWARDS

17.september 2018 Høgskolen i innlandet Monica Gravdal Liv eller død (Innbundet) av forfatter Michael Robotham. Krim.

MASTEROPPGAVE I SPESIALPEDAGOGIKK. 17.september 2018 Høgskolen i innlandet Monica Gravdal Liv eller død (Innbundet) av forfatter Michael Robotham.

RELATERTE BØKER