Historia om det nye namnet

Historia om det nye namnet - Elena Ferrante | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elena Ferrante
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
Historia om det nye namnet.pdf
ISBN
1541210764376

BESKRIVELSE

Den intense historia om eit vennskap som rommar kjærleik og hat, beundring og sjalusi Historia om det nye namnet byrjar der Mi briljante venninne sluttar, med at seksten år gamle Lila gifter seg med kjøpmannen Stefano Carracci. Lila innser at ho ikkje kjenner mannen ho har gifta seg med, og ho opplever ekteskapet som eit fengsel. Ein sommarferie på Ischia blir ein erotisk vekkar for Lila, men samstundes set ho vennskapet med Elena på ei alvorleg prøve. Livet til dei to venninnene held fram i kvar si retning. Studia fører Elena ut av det gamle livet, til ein annan by og eit anna miljø, medan Lila må ta eit val for å redde seg sjølv, og får livet snudd på hovudet. Historia om det nye namnet er ein roman om to kvinners kamp for å realisere seg sjølv i 60-talets Italia, før ungdomsopprør og kvinnefrigjering. Ein roman om eit vennskap som rommar kjærleik og hat, beundring og sjalusi, men som er så sterkt at ingen av dei to kvinnene er heilt seg sjølv utan den andre. Frå italiensk ved Kristin Sørsdal.

Dette er bok 2 i Napoli-kvartetten. «Historia om det nye namnet» byrjar der «Mi briljante venninne» sluttar.

10.02 Elena Ferrantes velskrevne roman «Historia om det nye namnet» tar til der den forrige romanen og bestselgeren «Mi briljante venninne» tok slutt.. Hele det konfliktfylte spennet i den første ... Historia om det nye namnet er ein roman om to kvinners kamp for å realisere seg sjølv i 60-talets Italia, før ungdomsopprør og kvinnefrigjering.

RELATERTE BØKER