Forsoningen

Forsoningen - Fred Uhlman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fred Uhlman
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Forsoningen.pdf
ISBN
1765935277281

BESKRIVELSE

Etter ett år er det over, det intense vennskapet mellom Hans og Konradin. Den ene er jøde fra middelklassen, den andre er aristokrat, og året er 1932 - i Tyskland. Forsoningen er mest av alt en gripende skildring av et vennskap, en forbrødring. Denne lille romanen forteller også om makt og avmakt i et gryende Hitler-Tyskland.

Men den offisielle forsoningspolitikken mellom Norge og ... Forsoningen av Fred Uhlmankom ut i 1971, men ble først virkelig lagt merke til noen år senere da Arthur Koestler utropte den til «et lite mesterverk».Det er en bok om vennskap og den påvirkning det utsettes for av omgivelsene. «Han kom inn i mitt liv i februar 1932 og forlot det aldri siden.» I livet er forsoningen nettopp basisen og overbygningen for det å begi seg inn i livet og våge å være nærværende, som nevnt.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Per Paulsen. Hør baksidetekst Stuttgart i 30-årene.

RELATERTE BØKER