Foreldre i det moderne

Foreldre i det moderne - Christine Hamm | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Hamm
DIMENSJON
5,61 MB
FILNAVN
Foreldre i det moderne.pdf
ISBN
9385591683640

BESKRIVELSE

Boken tar for seg ni tekster av Undset som omhandler moderskapet. Bokens forfatter mener at Undsets undersøkelser av moderskap kan sammenlignes med Beauvoirs studier i kvinners situasjon i Det annet kjønn. Boken er rettet mot litteraturforskere, norsklærere og Undset-entusiaster, kjønnsforskere og andre som interesserer seg for moderskap og farskap

- Det er en umulighet. Foreldre kommer fra ulikt sted og er forskjellige som personer. Kjøp Foreldre i det moderne fra Bokklubber Boken tar for seg ni tekster av Undset som omhandler moderskapet.

Programmer eller intervensjoner som myndiggjør foreldre og styrker kjente beskyttelsesfaktorer for både barn og foreldre, har vist seg å ha god effekt, særlig for barn i risiko (Barry & Jenkins, 2007). Det er liten tvil om at det moderne samfunnet innebærer at det er andre kompetanser enn tidligere som avgjør hvordan vi klarer oss som voksne. - Vi skal også i gang med foreldrekurs, sier Gisholt.

RELATERTE BØKER