Pladask

Pladask - Erik Meling Sele | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Meling Sele
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Pladask.pdf
ISBN
3728509495387

BESKRIVELSE

Hva er det som går av Frank Saxemark? Temaet er forelskelse, men 10 C forstår ikke et kvekk av den haltende leksjonen hans. Forklaringen er enkel - naturfaglæreren aner ikke hva han snakker om. Men én natt forandres alt. I en hyperrealistisk drøm sitter Frank sammen med en jente og ser ut over byen. I drømmen har de to en helt spesiell kjemi og nærhet, og da han våkner, er Frank for første gang i sitt liv hodestups forelsket. Dagene går, men da verken drømmen eller forelskelsen slipper taket, tennes et håp i ham: Hva om kvinnen i drømmen faktisk eksisterer? Besatt av tanken på å finne henne begir Frank seg ut på leting, i en velskrevet, morsom og finurlig feelgood-fortelling som handler om å finne en mening og retning i livet - og om å falle pladask for den rette, selv om det skulle vise seg at hun bare er en drøm.

Ann Joan Gjevik (57) fra Trondheim falt pladask for det lille, gamle og slitne huset i Sandbanken 1 i Råbygda i Orkland da hun så det på finn.no i 2012. Her skaper hun noe hver eneste dag. Maars Johnsen falt pladask for den spanske jenta i 2015.

De har sydd "pladasker", en slags krysning av and og kylling:) Søte ble de iallefall. De er fylt med ris, noe som gjør at de fint kan ligge utover bordkanten. Åse & Sindre.

RELATERTE BØKER