Livsvalg

Livsvalg - Martine Strømsnes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martine Strømsnes
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Livsvalg.pdf
ISBN
1915342330280

BESKRIVELSE

Hans er tilbake i Hundalen, og truer Maiken. Er det nå hun skal bli brutalt avslørt - foran Elvin og de andre rallarene i brakka hennes? Imens lider Agnes voldsomme kvaler på grunn av det uekte barnet hun bærer. Nå har hun valget mellom å gifte seg med kjørekaren Larsson og et liv som fallen kvinne. Men det finnes et tredje alternativ, et som er både forbudt og farlig ...

Turen og valget hun tok er også utgangspunktet for hennes debutbok. Skriver om veien hjem: Linda Erlien Borren er odelsjente fra Hessdalen. Sammenligner indre og ytre motivasjon.

Tematikken i studiet overlapper med studier innen karrierevalg, men karrierelæring er noe litt bredere, sier Maren. Livsmestring på vei inn i skolen.

RELATERTE BØKER