Kristianes reise

Kristianes reise - Sonja Lid | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sonja Lid
DIMENSJON
8,27 MB
FILNAVN
Kristianes reise.pdf
ISBN
9746540543710

BESKRIVELSE

Boken er en rekonstruksjon og en gjendiktning av et kvinneliv på 1800-tallet, basert på brev og dagbøker etterlatt av Kristiane Boeck og hennes mann, Johan Willoch Erichsen. Kristiane Boech er et barn av sin tid. Borgerskapets kvinner sperres inne i konvensjonenes jerngrep, uten håp om annen livsutfoldelse enn den ekteskapet kan tilby. Men Kristiane er et begavet barn fra en ressurssterk familie. Hun vil bygge sitt liv på ordene, og gjennom språket kjemper hun for en friere eksistens for seg og sine medsøstre. Hun er selv bundet av konvensjonene, inntil hun trosser dem i møtet med en mann som er langt yngre enn henne selv. Gjennom dagbøkene og brevene får vi del i et inderlig kjærlighetsforhold som satte henne fri.

For å begrense antall kandidater i eksamensrommet samtidig, vil tilbudet være noe redusert. Alle timer legges ut fortløpende, og det vil ikke ... GRATIS avbestilling på utvalgte hoteller Finn din neste reise til Kristiansand, Agder her.

Lytt. Kristianes reise : et kvinneportrett 1833-1873 Forfatter: Sonja Lid Lån som lydbok.

RELATERTE BØKER