Inntrenger

Inntrenger - Tor Åge Bringsværd, Sigbjørn Lilleeng, Jon Bing | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd, Sigbjørn Lilleeng, Jon Bing
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Inntrenger.pdf
ISBN
9215374297317

BESKRIVELSE

Tegneserieversjon av sci-fi-klassikerBesetningen på romskipet Marco Polo våkner opp til nyheten om at én av dem er byttet ut med en replika. Men hvem? Inntrenger er en ny tegneserieadaptasjon av Bing & Bringsværds sci-fi-manus Hvem av oss er den drepte? fra 1977. Det var svært nyskapende da det kom, blant annet foregriper det trender og grep som senere ble udødeliggjort i filmklassikere som Alien (1979) og The Thing (1982). NRK filmatiserte manuset i 1978, som TV-serien Blindpassasjer. Også denne regnes som en klassiker i dag, og er velkjent for flere generasjoner nordmenn. Den prisvinnende serieskaperen Sigbjørn Lilleeng har laget en moderne tolkning av manuset, og gjør det dermed tilgjengelig for en helt ny generasjon.Bing & Bringsværd slo igjennom på 1960-tallet da de introduserte science fiction for norske lesere. De oppfant blant annet begrepet «fabelprosa», som omfatter alle typer fantastisk litteratur. Foruten å skrive egne bøker og manus for radio og TV, var paret rådgivere for bokserien Lanterne science fiction. De samarbeidet helt frem til Jon Bings død i januar 2014.Sigbjørn Lilleeng (f. 1983) er en flere ganger prisbelønnet tegneserietegner og illustratør fra Ringerike. Han bor og jobber i Oslo.

Still spørsmål Still spørsmål account_circle. Gutt, 18 år.

Navnet har den fått fordi den vrir og vender på halsen på slangeaktig vis. Inntrenger, nødverge. Still spørsmål Still spørsmål account_circle.

RELATERTE BØKER