Flink pike

Flink pike - Gillian Flynn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gillian Flynn
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Flink pike.pdf
ISBN
8278642047279

BESKRIVELSE

Flink pike avGillian Flynn ble i Adresseavisen omtalt som "Årets beste krim!" og fikkterningkast 6. "En spennende, psykologisk krim der det du tror du vet kanskje ikke er det rette - eller kanskje er det det.." Cathrine, Adlibris.. Hvor godt kjenner du egentlig den du tror du elsker og blir elsket av? Dette spørsmålet må Nick Dunne stille seg på sin femårs bryllupsdag, da hans kone Amy plutselig blir sporløst borte. Politiet mistenker - nærmest av gammel vane - ektemannen. Når de undersøker datamaskinen hans, finner de spor av suspekte søk, og venner av Amy forteller at hun den siste tiden var redd for ham og holdt flere ting hemmelig for ham. Nick bedyrer at han er uskyldig. Men hva med den tilsynelatende bekymringsløse oppførselen hans og den forhøyede livsforsikringen, og fremfor alt: Hvor er det blitt av Amy - søte, flinke, uskyldige Amy? Med sitt varemerke som forfatter - et suverent fortellergrep, svart humor, drivende spenning og en dyp innsikt i forkvaklede menneskesinn - har Gillian Flynn skrevet en oppslukende og utspekulert thriller om kjærlighetens uhyggelige vrangside. "Skarp som en ishakke... spektakulært snedig... imponerende utspekulert." - New York TimesLes utdrag fra boka

:(Åjda, noe gikk galt :(close ... Pernille Sørensen - "Flink pike" 31.08.2012 · Tillatt for alle · 1 t 7 min Et hjertevarmt standup-show om å prestere og være så perfekt som mulig i hverdagen, og hvordan det har påvirket oppvekst og voksenliv. Etter mitt innlegg «Unge sykepleier, sykt flinke piker» ble jeg kontaktet av en filmskaper. Damen som kontaktet meg ville opplyse meg om at det har blitt laget en film som heter «Flink pike.».

Solveig Melkeraaen; Ravn Lanesskog; Magnus Melkeraaen For en flink pike er kunsten å si nei en av de største seierne. Filmen har også en dose humor i alt det triste.

RELATERTE BØKER