Prøysens poesi

Prøysens poesi - Alf Prøysen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
9,47 MB
FILNAVN
Prøysens poesi.pdf
ISBN
3295495614968

BESKRIVELSE

Gavebok til unge og gamle som samler Prøysens beste dikt mellom to permer. Elin Prøysen har foretatt utvalget og skrevet introduksjon.En gavebok til glede for unge og gamle, og en bok som kan kompletteres med utgivelsen Prøysen i prosa som lanseres samtidig. Prøysen ville fylt 90 år i 2004.

Prøysen ville fylt 90 år i 2004. Gavebok til unge og gamle som samler Prøysens beste dikt mellom to permer. Elin Prøysen har foretatt utvalget og skrevet introduksjon.En gavebok til glede for unge og gamle, og en bok som kan kompletteres med utgivelsen Prøysen i prosa som lanseres samtidig.

På en lakkplate fra 1946 finner vi «Eplekartens sang», skrevet og sunget på sobert riksmål. Den handler om den lille eplekarten som henger igjen i treet etter at alle eplene er høstet inn. Pris: 113,-.

RELATERTE BØKER