Nattafortellinger for rebelske jenter

Nattafortellinger for rebelske jenter - Francesca Cavallo, Elena Favilli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francesca Cavallo, Elena Favilli
DIMENSJON
9,32 MB
FILNAVN
Nattafortellinger for rebelske jenter.pdf
ISBN
5519576459395

BESKRIVELSE

Nattafortellinger for rebelske jenter 2, oppfølgeren til besteselgeren Nattafortellinger for rebelske jenter inspirerer jenter over hele verden til å drømme større, sikte høyere og kjempe hardere. Nattafortellinger for rebelske jenter 2 er en ny samling med 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J.K. Rowling. Dronninger og aktivister, ballerinaer og advokater, pirater og dataingeniører, astronauter og oppfinnere - en fabelaktig samling som etterlater leseren med en befriende følelse av uendelige muligheter. «Nattafortellinger for rebelske jenter-serien er en liten del av en samtale som er større enn hver og en av oss. Større enn våre enkelte håp. Og i alle fall større enn frykten vår.» (Cavallo og Favilli) Boka er vakkert illustrert med store, forskjelligartede portretter av de omtalte kvinnene.

Dronninger og aktivister, ballerinaer og advokater, pirater og dataingeniører ... Nattafortellinger for rebelske jenter 2 er en ny samling med 100 fortellinger som feirer ekstraordinære kvinner, fra Nefertiti til Beyoncé, dronning Kristina av Sverige til J.K. Rowling.

Isdykkere og aktivister, ballerinaer og advokater, pirater og dataingeniører, astronauter og oppfinnere - en fabelaktig samling som lar leseren sitte igjen med en befriende følelse av uendelige ... "Nattafortellinger for rebelske jenter: 100 fortellinger om ekstraordinære kvinner" av Francesca Cavallo og Elena Favilli. Nattafortellinger for rebelske jenter 2. Lytt.

RELATERTE BØKER