Karriereveiledning

Karriereveiledning Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Karriereveiledning.pdf
ISBN
9164235781115

BESKRIVELSE

Karriereveiledning framstår i dag både som et politisk redskap og en individuell velferdstjeneste, og skal være et gode for samfunnet og individet. Dette dobbelte perspektivet skaper både spenninger og muligheter for et ungt fagfelt. Selve begrepet karriere vekker også ulike assosiasjoner i befolkningen. Har alle en karriere?Boka gir en bred tilnærming til karriereveiledning, og søker å skape refleksjon og utvikling hos leserne. Her kommer stemmer fra ulike aktører fram. Boka har tre deler:Karriereveiledningsperspektiver og samfunnsutvikling gir innsikt om ulike spenninger og utfordringer karriereveiledning kan møte i et samfunns- og individperspektiv.Organiseringa av karriereveiledning drøfter ulike organiseringsformer innenfor karriereveiledningsfeltet, både på system- og individnivå.Individuelle veiledningsoverveielser løfter frem noen utvalgte perspektiver på utøvelsen av karriereveiledning i den brede forståelse av karriere.Boka henvender seg til personer som arbeider med karriereveiledning, studenter i karriereveiledning og personer i forvaltingen og politikere.

UiA er stengt for besøk grunnet COVID 19, men fortvil ikke - vi er tilgjengelige fra våre hjemmekontor og vil hjelpe deg så fort vi kan. Ta kontakt med oss på epost, [email protected], så avtaler vi et tidspunkt for video- eller telefonsamtale. Karriereveiledning.

Rammeverket skal bli et nyttig verktøy både for karriereveiledere og andre som har ansvar for tjenestene. Karriereveiledning for voksne over 19 år er organisert gjennom fylkesvise partnerskap for karriereveiledning, som har ansvar for ett eller flere sentre for karriereveiledning i fylket. Les mer om nasjonale partnerskap i fylkene; De offentlige karrieresentrene tilbyr gratis karriereveiledning og bistand til jobbsøking til alle over 19 år. Riktig karrierevalg er en verdifull investering i din fremtid! Manus Motivasjon tilbyr karriereveiledning til ungdom og voksne.

RELATERTE BØKER